Tammikuun tarjoukset

Hyvää uutta vuotta!

1,8 kg PälsoHov -potkua karvan ja kavioiden kasvuun!

Tiesitkö, että hevonen valmistautuu karvanvaihtoon heti alkuvuodesta?

PälsoHov (1.8 kg pakkaus) sisältää tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja terveen ihon, karvan, hikirauhasten ja suolistoflooran tueksi.

PälsoHov sisältää B ryhmän vitamiineista Biotiinia jota tarvitaan myös terveen suolistoflooran ylläpitoon. Valitettavan usein hevosen suolistofloora ei voi hyvin, sillä biotiini on herkkä kuumuudelle. Useat hevosrehuista ovat kuumennettuja, jolloin rehuainesten biotiini tuhoutuu.

Sinkkiä tarvitaan useiden satojen erilaisten entsyymien tuotantoon. Sinkki on hyväksi iholle, kavioille, karvapeitteelle, silmille ja aivoille sekä tukee haavojen parantumista.

Pii on eras luonnon omista ihmelääkkeistä. Piitä tarvitaan kaikkialla, missä tarvitaan vankkaa rakennetta, elastisuutta ja jäntevyyttä. Pii suojaa sairastumisilta yleisesti.

DL-metioniini on välttämätön aminohappo rikin ja muiden yhdisteiden tuotannossa, joita keho tarvitsee aineenvaihdutaan ja kasvuun. Rikki on keskeinen yhdiste, ja mikäli keho ei saa riittävästi rikkiä, se ei pysty tuottamaan ja käyttämään tiettyjä antioksidantteja. 

Aminohapot auttavat ylläpitämään ihon ja karvapeitteen terveyttä sekä kovaa sarveisainetta. DL- metioniini on myös yksi kolmesta aminohaposta jota keho tarvitsee tuottaakseen kreatiinia. Kreatiini on olennainen osa energianvarastoinnissa sekä lihasten rakentamisessa.

Pakkauskoko 1,8 kg riittää n. 2,5 kk/hevonen.

Nyt 1,8 kg PälsoHov tarjoushintaisena vain 33,00 € -säästä 6 €! (normaalihinta 39 €)

PaloHov.jpg

1,5 kg Nypon C+, C-vitaminoitu ruusunmarja

Ruusunmarja sisältää aminohappoja, vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja sekä eteerisiä öljyjä. 

Ruusunmarja sisältää myös flavonoideja (P vitamiinia) jota keho tarvitsee ja se myös voimistaa C vitamiinin vaikutusta. On yleisesti tunnettua että ruusunmarja sisältää runsaasti C vitamiinia mutta sen siemenet sisältävät myös välttämättömiä rasvahappoja omega-3 ryhmästä, sekä muutamia muita aminohappoja ja proteiineja. 

Yksi ruusunmarjan ainesosista on galaktolipidi, jonka tutkimukset ovat osoittaneet tehokkaaksi niveltulehduksia vastaan. Galaktolipidit vähentävät nivelkipua ja lisäävät nivelten liikkuvuutta niillä, jotka kärsivät esim. rivelrikosta tai reumasta.

Nypon C+ hevoselle 12-36g/pvä jolloin 1,5 kg riittää 1,5-4 kk. 

Nypon C+ käy erinomaisesti myös ihmisille, koirille ja kissoille.

Nyt 1,5 kg Nypon C+ tarjoushintaisena vain 41,00 € säästä 8 €! (normaalihinta 49 €)

NyponC-1500g.jpe

CIRKULAFOR -ongelmana kaviokuume, verenkiertohäiriöt, tulehdukset, vammautuminen? Verenkierron tueksi!

Verenkierto

Verenkierto on elimistön kuljetusjärjestelmä. Se huolehtii mm. kudosten hapen, glukoosin, rasvahappojen, aminohappojen, vitamiinien ja mineraalien saannista sekä palamistuotteiden, kuten esim. hiilidioksidin, virtsahapon, maitohapon, kreatiniinin ja epäorgaanisten kuona-aineiden poistamisesta elimistöstä. 

Tiettyjen eri vitamiinien ja mineraalien tiedetään vaikuttavan suotuisasti kudoksiin ja verenkiertoon. Ne myös nopeuttavat elimistön vammojen ja tulehdusten paranemista, tehostamalla hapekkaan raikkaan veren saantia vahingoittuneelle alueelle. 

Tehokas verenkierto pienissä veri- ja hiussuonissa, jotka kuljettavat lihaksille happea ja ravintoaineita, edistää vammoista toipumista lieventäen myös kivuntuntemuksia.

Cirkulafor suositellaan yhdistettäväksi Minesyl, Glucosafor, Nypon+C ja Päls o Hov tuotteiden kanssa.

Pakkauskoko 1 kg riittää 4 kk/hevonen.

Nyt 1 kg Cirkulafor tarjoushintaisena vain 77,00 € säästä 14 €! (normaalihinta 91 €)

Cirkulafor-1-kg.jpeg

Immufor, vastustuskykyä vahvistava tuote

Hevoset ovat yhä enemmän altistuneet aineksille, jotka kuormittavat niiden immuunipuolustusta. Immufor vahvistaa ja stimuloi hevosen luonnollista immuunipuolustustusta.

Elinympäristössämme on kaikkialla viruksia, sieniä ja bakteereita. Terve ja tasapainoinen immuunipuolustus pystyy eliminoimaan hyökkääjät. Immuunipuolustuksen on vaikea käsitellä haitallisia aineksia, kuten torjunta-aineita ja raskasmetalleja, joille myös hevoset altistuvat. Kehon kannalta myrkylliset ainekset ovat myös yleisin syy kehon matala-asteiseen, jatkuvaan tulehdustilaan.

Immufor on suunniteltu tukemaan immuunipuolustusta, jotta se pystyy puolustamaan elimistöä bakteereja ja muita taudinaiheuttajia vastaan. 

Immufor auttaa elimistöä poistamaan elimistöstä sille haitallisia aineita, jotka elimistöön kertyessään voivat aiheuttaa mm. matala-asteista tulehdusta. Vaikuttavat aineet; Puolukka, mustikka, karpalo, tuija, Punahattu, piidioksidi, sinkkilaktaatti, koentsyymi Q10

Annostus 5ml (4 g) mitta aamuin ja illoin, yksi purkki riittää 7 viikkoa/hevonen.

Käyttösuositukset

  • Ennen rokotuksia tai influenssakaudella 
    •  Anna vähintään 3 viikkoa rokotusten jälkeen, voidaan antaa myös pidempään, mikäli hevonen reagoi rokotteisiin voimakkaasti
  • Tulehdustiloissa (flunssa, tulehtuneet haavat jne.)
  • Kaviokuumetapauksissa yhdessä Cirkulaforin kanssa

Nyt 0,5 kg Immufor tarjoushintaisena vain 41,00 € säästä 8 €! (normaalihinta 49€)


Näytetään tuotteet 1-4 / 4

Immufor 500g

41,00 49,00

Lisää ostoskoriin