Horse Balance Oylle on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Artjärvellä toimivalle yritykselle Horse Balance Oy Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Horse Balance on erikoistunut hevosten ruokintaan ja hevosten lajityypillisiin rehuihin. Horse Balance myy täydennysrehuja sekä valmistaa ja myy Hippuzen hevosrehusarjaa.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

- Haimme Horse Balance Oy:lle avainlipun siksi, että se muistuttaa asiakkaita valitsemaan tuotteita ja palveluita toimijoilta, jotka maksavat veronsa Suomeen ja työllistävät Suomessa. Erityisen tärkeää on valita oikein nyt, kun yhteiskunnan menot ovat kasvaneet syistä joihin yksittäisen kansalaisen on vaikea vaikuttaa. Jokainen meistä saa tehdä ostopäätöksensä täysin itsenäisesti ja on hyvä muistaa kuinka jokaisella päätöksellä on valtava vaikutus meidän kaikkien hyvinvointiin.

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti ja noin puolet suomalaisista yhdistää Avainlippu-merkkiin vastuullisuuden.

Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen palvelun hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

- Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista asiakkaille ja muille sidosryhmilleen. 92 prosenttia Avainlippua kantavista yrityksistä sanookin, että merkki tukee tuotteiden ja palveluiden myyntiä, Mentu kertoo.

Lisätietoja

Horse Balance Oy, Kristiina Alanko p. 05066929

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot